+36 70 397 06 89
Folyamatosan, sürgős esetben akár hétvégén is!

Bemutatkozás

Néhány szó rólunk, szolgáltatásaink ismertetése, és egy meglepő tény...

Ha nem akarod az egészet végigolvasni, de kíváncsi vagy a meglepő tényre katt ide.

Rólunk

Könyvelőirodánk több mint 20 éves múltra tekint vissza. Munkatársaink regisztrált mérlegképes könyvelő képesítéssel és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A könyvelés és tanácsadás, céges ügyintézés kulturált, családias környezetben zajlik. Árpolitikánkkal már a kezdetektől támogatjuk a vállalkozásokat. Büszkék vagyunk magas szakmai színvonalunkra, és arra, hogy tudásunkat a cégek támogatására fordíthatjuk mert tudjuk azt, hogy ezek a mikro- és kisvállalkozások a motorjai a gazdaságnak.

Irodánk Vácon van Budapesttől 25 perc távolságra. Kocsival, és vonattal is gyorsan elérhető.

Munkánkat magas szakmai színvonalon, felelősséggel és teljes garanciával végezzük.

Cégünk a Magyar Könyvelők Országos egyesületének Tagja.

Könyvelőirodánkat több könyvelő cég alkotja, az ÁGSZI KKT, a Szám-Adó 2001 Kft és a Számvitel Center kft, mely társaságok a Számvitel Center csoport tagjai.

Munkatársaink

Profi könyvelés már Budapesten is, Kft-nak havi 15.000 Ft-ért
Zala Lajos
ügyvezető
mérlegképes könyvelő
könyvelés
Profi könyvelés már Budapesten is, Kft-nak havi 15.000 Ft-ért
Németh Renáta
mérlegképes könyvelő
könyvelés
Profi könyvelés már Budapesten is, Kft-nak havi 15.000 Ft-ért
Zala Lajosné
mérlegképes könyvelő
vezető munkatárs
könyvelés
Profi könyvelés már Budapesten is, Kft-nak havi 15.000 Ft-ért
Pataki Renáta
mérlegképes könyvelő
könyvelés, bérszámfejtés
Profi könyvelés már Budapesten is, Kft-nak havi 15.000 Ft-ért
Ihracska Gerda
szakmunkatárs
könyvelés, bérszámfejtés, TB ügyintézés

Szolgáltatásaink

Könyvelés

Minden könyvelőirodának ez az alaptevékenysége. A könyvelés során nagyon fontos a pontosság, mivel a könyvelés az alapja az adóbevallásoknak és elsősorban egy ellenőrzés során is azt vizsgálja a NAV, hogy a számlák megfelelő módon, határidőre lettek-e könyvelve és ez a bevallásokban is egyezik-e. A precíz könyvelés az előfeltétele, hogy egy vállalkozás rendben legyen. Ez nem csak azért fontos, hogy az adóhatóság ne marasztalja el a céget, hanem ez adja az alapot arra, hogy pontos információkat nyerjünk ki a könyvelésből, mely alapján megfelelő vezetői döntéseket hozhatsz.

Könyvvizsgálat

Kötelező a könyvvizsgálat minden kettős könyvelést vezető vállalkozásnál, ahol az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a vállalkozó éves nettó árbevétele elérte a 300 millió forintot vagy a foglalkoztatottak száma átlagosan meghaladta az 50 főt.

Az éves könyvvizsgálaton kívül is felléphetnek egy vállalkozás életében olyan helyzetek, amikor érdemes (vagy kell) könyvvizsgálóval auditáltatni:

 • átalakuláskor
 • a könyvelés devizanemének megváltoztatásakor
 • amikor a tulajdonosok jónak látják külső szakértő bevonását

A fenti feltételektől függetlenül kötelező a könyvvizsgálat: a takarékszövetkezeteknél, a konszolidálásba bevont vállalkozásoknál és a külföldi székhelyű vállalkozások magyarországi telephelyeinél.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező könyvvizsgáló partnereink - akikkel kiváló emberi és szakmai kapcsolatot ápolunk - segítenek ügyfeleinknek.

Jövedelemadó bevallás elkészítése

Ha nehézséget jelent jövedelemadó bevallásának elkészítése, forduljon hozzánk bizalommal!

Az általunk könyvelt cégek ügyvezetői részére a személyi jövedelemadó bevallás elkészítése ingyenes, benne van a könyvelési díjban.

Visszamenőleges könyvelés

Sajnos találkozunk olyan cégekkel, melyek könyvelése ... hmm ... nem teljesen felel meg a jogszabályi előírásoknak. Jobb esteben ezt mi vesszük észre, rosszab esetben a cég már adóhatósági eljárás alatt van. A hibát néha bonyolultabb kijavítani, mint újrakönyvelni a korábbi időszakot. Sokszor olyan sok, és önelletmondásos a könyvelés, hogy azt ajánlatos újra megcsinálni.

A hiányos vagy hibás könyvelések utánkövetését, rendezését is vállaljuk.

Ennek keretében

 • pótoljuk az elmaradt bevallásokat, beszámolókat
 • elvégezzük az előző évek utólagos könyvelését, feldolgozását
 • a feltárt hibákat kijavítjuk

Mindezt akár 5 évre visszamenőlegesen is!

Hatóság előtti képviselet

Tudtad, hogy ha egyes könyvelőirodák kedvezményes díjcsomagját választod, Neked kell bemenned egyedül a NAV-hoz adóellenőrzésre?! Amikor először hallottam, nem is akartam elhinni, így néhány helyen rákérdeztem ... és tényleg!

Szóval mi ezt inkorrektnek tartjuk, így nálunk ez is benne van a könyvelési díjban, hiszen

 • mi tudjuk, mit miért és hová könyveltünk
 • hogy jön ki egy bevallás végösszege
 • tudunk válaszolni az ellenőr beugratós kérdéseire

Szabályzatkészítés

Az alábbi szabályzatok elkészítése kötelező a társas vállalkozásoknak, az alakulást követő 90 napon belül.

 • Számviteli politika
 • Iratkezelési szabályzat
 • Selejtezési szabályzat
 • Leltárkészítési szabályzat
 • Értékelési szabályzat
 • Pénzkezelési szabályzat

Nem akarok állandó ismétlésekbe bocsátkozni, de nagyon sok iroda ezért is külön díjat számol fel. Mi úgy gondoljuk, ez a könyveléshez tartozik, így ez is benne van a könyvelési díj árában, nem kell érte pluszban fizetni!

Munkaügy

A munkaügyi szolgáltatásokhoz tartozik:

 • Ki- és beléptetés
 • Havi bérszámfejtés
 • TB ügyintézés, bevallás
 • Járulékbevallás
 • Alkalmi munkavállalók bejelentése, számfejtése
 • Optimális cafetéria rendszer kialakítása

Irodánk TB- ügyintézői felkészültek az ilyen jellegű kérdések megoldására, naprakész kalkulációkkal segítik a vállalkozásokat az ideális TB- fizetés kidolgozásában.

Legyen szó munkaviszonyról, tagi jogviszonyról, megbízási díjról vagy bármely más kifizetési formáról, irodánk szakképzett TB- ügyintéző munkatársai a törvényi előírásoknak megfelelően elkészítik a vállalkozás bérszámfejtéseit, gondoskodnak az előírt kötelező nyilvántartások vezetéséről illetve a havi TB- bevallás beküldéséről.

A vállalkozásokat havonta (és időben!) tájékoztatjuk a fizetendő kötelezettségeikről. 

Külön díjat ezért sem számítunk fel!

KSH adatszolgáltatások

A statisztikai hivatal kiválaszt egy-egy céget minden szakterületen, akiknek statisztikai adatszolgáltatást kell benyújtaniuk a KSH felé. Természetesen mi ezt is elvégezzük Helyetted, és természetesen nálunk ez is benne van a könyvelési díjban.

Könyvelési anyag begyűjtés

Tapasztalatunk szerint sokaknak okoz problémát még a könyvelési anyag eljuttatása is a könyvelőhöz. Sok vállalkozás megkívánja, hogy a cégvezető állandóan úton legyen, vagy egyszerűen nem hagyhatja magára napközben a céget.
Ebben is tudunk segíteni a Könyvelési anyag begyűjtő szolgáltatásunkkal.
Ezt a szolgáltatásunkat egyedi megbeszélés alapján nyújtjuk.

Internet bankolás

Ezt a szolgáltatásunkat kifejezetten az ügyfelek igénye alapján hoztuk létre: nagyon sok cégvezetőnek okoz problémát, hogy havonta, rendszeresen, határidőre elutalja a járulékokat. Persze a bankok oldalán be lehet állítani rendszeres utalásokat, de sok cégnél (főleg ahol többen dolgoznak, vagy műszakban dolgoznak) nem ugyanannyi a járulékok összege minden hónapban, így nehéz beállítani az automatikus utalást. Ebben azzal tudunk segíteni, hogy elutaljuk a járulékokat az ügyfél bankjából. Mivel ez egy különösen bizalmi dolog, csak előzetes egyeztetés alapján nyújtjuk ezt a szolgáltatást, de aki kéri, annak ez is benne van a könyvelési díjban.

Könyvelőváltás lebonyolítása

Nagyon sok olyan cégvezetővel találkoztam, akik - bár egyáltalán nem voltak megelégedve a könyvelőjük által nyújtott szolgáltatások színvonalával, és/vagy az ezekért elkért könyvelési díjak nagyságával - mégsem váltottak. Sokáig úgy gondoltam, aki akar váltani az úgy is vált, aki nem az nem. Az ilyen ügyfelek nagy száma mégis arra késztetett idővel, hogy megvizsgáljam, mi a tényleges ok:

 • sokaknak valamilyen ismerőse, vagy rokona a könyvelő ezért nem akarnak konfrontálódni
 • mások nem akarják megbántani a jelenlegi könyvelőjüket
 • és vannak, - ők a legtöbben - akik nem tudnak vagy akarnak időt és energiát fordítani egy könyvelőváltás lebonyolítására

Nekik találtuk ki a ezt a szolgáltatásunkat. Ennek keretében a könyvelőváltást mi teljesen lebonyolítjuk, Neked csak annyi a dolgod, hogy az aktuális könyvelési anyagot már idehozod hozzánk, és meghatalmazol minket a lebonyolítással. És ezért sem számítunk fel külön költséget!

Cégalapítás és jogi ügyek

Társaságunk együttműködő partnere a Dr. Huszák Katalin Ügyvédi Iroda. Ügyfeleink részére kedvezményes árakon végzik cégek alapítását, végelszámolását, társasági szerződések módosítását.