+36 70 397 06 89
Folyamatosan, sürgős esetben akár hétvégén is!

Áraink

Ezen az oldalon nem pusztán az árainkról olvashatsz, de megtudhatod, nálunk miért ennyi, és azt is, hogy tudsz a számok mögé látni (ez utóbbit más területeken is hasznosíthatod).

Hogyan tudjuk ilyen alacsonyan tartani az díjainkat?!

Árpolitikánk az, hogy alacsony könyvelési díjainkkal, és profi szolgáltatásainkkal sok ügyfelet kiszolgálunk, így a fix költségek (mint például a könyvelőprogramok, bérszámfejtő programok díja, bérköltségek stb.) megoszlanak, egy-egy ügyfélre vetítve nagyon alacsonyak lesznek.

Cégünk a Számvitel Center könyvelő csoport tagja, mely csoportot több cég alkotja. A cégek így megoszthatják a költségeiket, így tudnak ügyfeleiknek ennyire kedvező könyvelési díjat biztosítani.

További előnyt jelent, hogy könyvelőirodánk nem Budapesten van, így nekünk nem kell a Budapesti bérleti díjakkal számolnunk. Amit itt spórolunk, abból most te is részesülhetsz, hiszen Budapesten működő céged vidéki könyvelési árakon könyveljük!

Cégvezetőként számos döntést kell majd meghoznod. Mi most azt ajánljuk fel, hogy Te, vagyis a céged húzzon hasznot a fent felsorolt előnyökből. Amit mi megtakarítunk most, az a Te vállalkozásod számára hozhat hasznot! Dönts könyvelőirodánk mellett, hogy egy jó döntéssel indítsd a céged!

Segítség a könyvelési díjak összehasonlításához:

A későbbi meglepetések elkerülése végett érdemes figyelni, hogy sok helyen nettó árak vannak feltüntetve, ami azt jelenti, hogy még rá kell számolni 27%-ot, (persze nálunk nem!) hogy kiderüljön a tényleges a végösszeg.

Ahol külön fel van tüntetve a bérszámfejtés összege (pl.: 1.500 Ft /fő) ott a könyvelési alapdíjon felül minden bejelentett foglalkoztatott után még ezt is felszámolják! (ja és plusz ÁFA!)

Sok helyen találkozunk külön év végi, vagy zárlati díjjal, ami 1-2 havi díjnak felel meg. Az árak összehasonlításánál ezeket vedd figyelembe.

Igazából még nagyon hosszan sorolhatnám azokat a trükköket, melyek segítségével a kezdeti alacsony ár nagyon magas lesz, mire a számlát megkapod. A könyvelés nem csak könyvelésből áll, hanem bérszámfejtésből, adóbevallásból, mérlegkészítésből, NAV ellenőrzésből stb. Neked azt kell megtudnod, hogy így komplexen mennyi díjat kell fizetned. Egy-egy szolgáltatásról el lehet mondani, hogy ha nincs a szolgáltatásoknál külön kiemelve, hogy ingyenes, akkor az valószínűleg nem az. Ha egy-egy szolgáltatás külön szerepel az áraknál akkor azért a szolgáltatásért külön fizetni kell. Mielőtt döntesz, kérj árajánlatot, és kérdezz rá, mi van benne a könyvelési díjban!

És most nézzük a könyvelési díjainkat!

Nálunk nem kell ehhez regisztrálni, nem kell semmit kitölteni.
Nézd meg, hasonlítsd össze, és dönts:

KATÁS egyéni vállalkozó áfa körön kívül: 4.000 Ft/hó a könyvelési díj

KATÁS egyéni vállalkozó áfa alany: 12.000 Ft/hó a könyvelési díj

Klasszikus egyéni vállalkozó áfa körön kívül: 7.000 Ft/hó a könyvelési díj

Klasszikus egyéni vállalkozó áfa alany: 15.000 Ft/hó a könyvelési díj

Társas vállalkozások (Bt, Kft) alanyi mentes: 30.000 Ft/hó a könyvelési díj.

Társas vállalkozás áfa körös: 35.000 Ft/hó a könyvelési díj

Nem működő, un. „alvó” cégek: 7.000 Ft/hó

Alapítványok: 70.000 Ft/év a könyvelési díj.

Amit még fontos tudnod:

Az itt feltüntetett árak a ténylegesen fizetendő díjak, erre már nem számolunk rá áfát, és ezekről áfa mentes számlát állítunk ki.

Az árainkat nem emeljük meg soha automatikusan. Mi akkor sem emeljük árainkat, ha növekszik a számlák száma, illetve fel kell venni 1-2 alkalmazottat.

Árainkat mindig az ügyféllel történt előzetes egyeztetés alapján módosítjuk, abban az esetben, amikor a cég forgalma, nagysága már jelentősen meghaladja a kezdeti mutatókat.

Sokan kérdezték, hogy mi ez a határ. Erre nehéz egyértelműen válaszolni, hiszen egy ügylet és a mögötte álló dokumentumok lehetnek nagyon összetettek, míg egy kereskedelmi cég sok számlája nagy összegű, de nem különösebben bonyolult.

Azt lehet mondani, hogy kereskedő cég esetén 15-20 milliós árbevételig tartható ez az ár, illetve 3-4 foglalkoztatott létszámig, de ez tényleg csak egy irányadó szám, mert ahány cég annyiféle eset lehetséges.

* Nálunk nincsenek kisbetűs részek.
** Az itt feltüntetett árak a végső árak nem jön rá sem áfa, sem semmilyen rejtett költség
*** Tényleg ennyi!