+36 70 397 06 89
Folyamatosan, sürgős esetben akár hétvégén is!

Miért érdemes Vácon könyveltetnem?

Áraink a régióban messze a legjobbak úgy hogy a magas szakmai színvonalból nem engedünk, és munkánkra garanciát vállalunk. Az átlagos budapesti könyvelési árakhoz képest nálunk egy kft esetén évi 100.000-276.000 Ft megtakarítást érsz el*, egyéni vállalkozás esetén legalább évi 36.000 Ft a megtakarítás !

Hogy jut el a könyvelési anyag hozzánk?

Háromféleképp:

  • Postai úton, csomagként. (Több ügyfelünk küldi a könyvelési anyagot postán. Probléma nélkül kapjuk Budapestről, Visegrádról, Nagymarosról, stb)
  • Budapesti átvételi pontokon keresztül. Létrehoztunk olyan átvételi pontokat, ahol a könyvelési anyagot le lehet adni, mely így jut el hozzánk.
  • Személyesen eljuttatva hozzánk. Tapasztalatunk szerint a legtöbb ügyfélnek nem okoz problémát évente 1-2 alkalommal Budapestről eljönni hozzánk. Bár az információcsere nagyobb része telefonon és interneten zajlik, szükség lehet személyes megbeszélésre.

Könyvelési anyag begyűjtése

"És ha több doboznyi számlám van havonta?! Nem akarom sem a postára, sem az átvételi pontra elcipelni!"

Ebben az esetben könyvelési anyag begyűjtő szolgáltatásunk keretében elmegyünk a könyvelési anyagért egy megbeszélt időpontban és elhozzuk. Így rengeteg időt spórolsz meg, és több időt tudsz a vállalkozásodra fordítani.

* Az interneten nyilvánosan hozzáférhető budapesti könyvelési díjak átlaga alapján számított megtakarítás